Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Χαστε κιλα Εξυπνα Γρηγορα & Ευκολα



Καντε οτι εκανα εγω: Εαν θελετε να χασετε πανω απο 10 κιλα σε ελευθερο χρονικο διαστημα, σταματηστε να τρωτε απεξω.Πειτε οχι σε Junk Food και οτιδηποτε σχετιζετε με φαγητο εκτος σπιτιου!!!
Φορτωνεστε με επιπλεον θερμιδες χωρις να το καταλαβετε!!! Διοτι τα φαγητα δεν γνωριζετε πως ειναι μαγειρεμενα, σιγουρα εχουν επιλεον αλατι για να δινουν πιο ωραια γευση, και σιγουρα εχουν πολυ περισσοτερο λαδι απ'οσο θα βαζατε εσεις στο σπιτι. Το αλατι κανει κατακρατηση υγρων στο σωμα μας, και το λαδι μας δινει επιπλεον θερμιδες!!! Κατι που δεν επιθυμουμε, γιατι θα δυσκολευτουμε να χασουμε τα κιλα που εχουμε βαλει στοχο, ακομη πιο δυσκολα!!!

Πειτε ΝΑΙ στον περιπατo!!!! Φροντιστε να περπατατε τουλαχιστον μια ωρα συνολικα την ημερα.Πιστεψτε με θα δειτε θεαματικα αποτελεσματα!!!

Τρωτε ΦΡΟΥΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ!!!! Για μενα ειναι μυθος οτι τα φρουτα παχαινουν το βραδυ!!! Απο προσωπικη εμπειρια σας το δηλωνω!!! Ειμαι υπερ της μπανανας, γιατι περιεχει καλιο το οποιο βοηθαει στο να φυγουν τα κατακρατημενα υγρα απτο σωμα μας!!! Και επιπλεον μας χορταινει πολυ περισσοτερο απο ενα αλλο φρουτο!!!! Λατρευω την ντοματα διοτι οταν ειναι ψημμενη η μαγειρεμενη σε φαγητο, απελευθερωνει πολυ περισσοτερες ουσιες που χρειαζομαστε οπως για παραδειγμα το Λυκοπενιο που εμπεριεχετε, κανει καλο στον μεταβολισμο μας και βοηθαει στο να απελευθερωθον οι Ελευθερες ριζες τους σωματος μας.

Πειτε ενα μεγαλο ΝΑΙ στην αποτοξινωση: Πραγματικα εδω και αν δεν εχω ακουσει πολλα!!! Εχω ακουσει οτι η διατα αποτοξινωσης μπλοκαρει τον μεταβολισμο και οτι οταν την σταματησουμε θα πεσουμε κατευθειαν στο φαγητο!!! Ολα αυτα ειναι λαθος, γιατι πολυ απλα καποιοι βαριουνται να ξεκινησουν μια τετοια διαιτα. Αν και βασικα δεν μιλαμε για διαιτα, αλλα για καθαρη αποτοξινωση του σωματος μας και του οργανισμου μας. Κατι που χρειαζομαστε ολοι μας που και που, γιατι συνηθηζουμε να τρωμε οτι μας κατεβει στο κεφαλι, χωρις προγραμματισμο!!!
Η ''διαιτα'' Αποτοξινωσης που προτινω ειναι: Για μια εβδομαδα να τρωτε φρουτα & λαχανικα ''Πρωι & Βραδυ'' και το μεσημεριανο κανονικα, απλα να ειναι κατι πολυ ελαφρυ και λιγο σε ποσοτητα!!! Πινετε τουλαχιστον 2 λιτρα νερο τη μερα. Εαν δεν αντεχετε χωρις γλυκο, μπορειτε να τρωτε καθημερινα ενα μικρο κομματακι μαυρης σοκολατας(να περιεχει 70% κακαο). Επιλεγω μαυρη σοκολατα γιατι περιεχει  διπλασιες αντιοξειδωτικες ουσιες απ'οτι η κανονικη γαλακτος!!! 

Τα μικρα μυστικα μου για κιλα που χανονται και δεν επανερχονται σαν μπουμερανγκ, γρηγορα εξυπνα & απλα!!! Μην χανετε χρονο ελπιζωντας σε Θαυματα!!! Ξεκινηστε αμεσως! ! ! ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου