Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΟΥ

  Ακου αυτο το τραγουδι..θα σε βοηθησει..

Τι ειναι ο φοβος;;; Ο φοβος ειναι το συναισθημα που νιωθουμε, για οτιδηποτε ειναι αγνωστο σε εμας. Για παραδειγμα, νιωθουμε φοβο οταν παμε να κανουμε ενα νεο ξεκινημα οπως σε αναζητηση νεας εργασιας, αναζητηση νεου συντροφου, αναζητηση μιας νεας φιλιας και γενικως οτιδηποτε παμε να κανουμε και ειναι κατι που δεν γνωριζουμε εαν θα πετυχει. 
Μπορει να φοβομαστε πολυ απλα το σκοταδι, η την ξαφνικη περιπετεια που μπορει να εχουμε ή ειχαμε στη ΖΩΗ μας. Ολα αυτα ειναι συναισθηματα προς το αγνωστο. 
Για να νικησουμε εναν φοβο, πρεπει να εχουμε την τολμη να το κανουμε!!! Καταφερετε να κανετε τον φοβο σας να εξαφανηστει τολμωντας πολυ απλα οτι σας φοβιζει. Εαν φοβαστε το σκοταδι, σβηστε τα φωτα και περιμενετε, δεν προκειται να συμβει τιποτα απολυτως!Ολα κρυβονται στο μυαλο και την φαντασια μας!!! Εαν παλι δειτε μπροστα σας εναν αγριο σκυλο και σας αγριοκοιταζει ερχοντας ηδη καταπανω σας, τοτε φυσικα ξεκινηστε να τρεχετε. Εγω μιλαω για φοβους τους οποιους  εαν τους αναλυσουμε βλεπουμε οτι στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει λογος να φοβομαστε, οπως ανεφερα πριν για το σκοταδι. Εαν ξεκινηστε μια διαιτα και δειτε οτι για εναν μην, η ζυγαρια σας δειχνει σταθερα τα κιλα σας και φοβαστε οτι συνεχιζωντας δεν θα καταφερετε, κανετε μεγαλο λαθος. Συνεχιστε να κανετε οτι κανατε και πριν και θα δειτε οτι και αυτος ο φοβος σας, μηπως δεν τα καταφερετε θα σβηστει απτη δικη σας λιστα. Παραδειγματα υπαρχουν πολλα. Φοβοι υπαρχουν πολλοι. Στο χερι σας ειναι να τους νικησετε. Δειξτε  αγαπη και πιστη στον εαυτο σας και θα τα καταφερετε. Οσο εχουμε το αισθημα του φοβου να μας κυριευει, δεν προκειται ποτε μα ποτε να καταφερουμε να νικησουμε  τον ΦΟΒΟ. 


                                                                                                                                     ''με Αγαπη
                                                                                                                      Κωστης Ψαθας  ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου