Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

''Προλαβετε την Ιωση''


Πριν 2 μερες... Ημουν στο σπιτι οταν ξαφνικα αρχισα να αισθανομαι, ξαφνικη κοπωση, ενιωθα τον λαιμο μου να με ποναει και φυσικα ολο αυτο, ξεκινησε με φοβερο Πονοκεφαλο.


Καντε οτι εκανα και εγω και πειτε αντιο στη Γριπη: την 1η ημερα, οταν ξεκινηστε να αισθανεστε οτι κατι δεν παει καλα, πιειτε Νερο , κρατωντας τον οργανισμο σας ενυδατωμενο , μειωνετε τα ακολουθα συμπτωματα, οπως τον πονολαιμο και την μπουκωμενη μυτη. Φροντιστε οταν θα ειστε καπου εξω για καφε, αντι για καφε προτιμηστε να παραγγειλετε φυσικο χυμο Πορτοκαλι, περιεχει βιταμινη C που ενισχυει το ανοσοποιητικο μας συστημα,και κατι που εμαθα προσφατα, βοηθαει πολυ στην αναπτυξη περισσοτερου κολλαγονου στο δερμα μας.Εαν καπνιζετε, ελαττωστε ή κοψτε το τσιγαρο, διοτι ενα τσιγαρο την ημερα καταστρεφει πολυ σημαντικα ποσοστα Βιταμινης C που χρειαζομαστε.


Την 2η μερα, εαν δειτε και τα συμπτωματα δεν υποχωρουν, οπως συνεβη και σε εμενα....τρεξτε στο Φαρμακειο της γειτονιας σας και προμηθευτειτε με βιταμινες που να περιεχουν πολυ περισσοτερα ποσοστα σε Ψευδαργυρο και Βιταμινη C. Αγοραστε παυσιπονα, η δικη μου προτιμηση PANADOL Cold&Flu. Για ρινικη συμφορηση υπαρχουν πλεον πολλες εταιριες, συμβουλευτειτε τον Φαρμακοποιο σας για το καλυτερο. Αποφυγετε τα πολυ βαρια φαγητα και οσο μπορειτε να τρωτε σπιτικες σουπες. Ξεχαστε το αυτοκινητο και κινηθειτε σε κοντινες αποστασεις με τα ποδια, εκτος οτι κανει καλο στον οργανισμο μας, θα μας βοηθησει στο να μην ειμαστε πιασμενοι για το υπολοιπο της ημερας.


Την 3η μερα, θα νιωθετε πολυ καλυτερα ειμαι σιγουρος!!! Η τουλαχιστον η Ιωση δεν θα εχει προχωρησει, συνεχιστε να κανετε οτι και τις 2 προηγουμενες ημερες. Εαν νομιζετε οτι δεν ειστε σε θεση να εργαστειτε, ειδοποιηστε τον υπευθυνο στη δουλεια σας και μεινετε σπιτι, παρα να κολλησετε και αλλους.


Αυτες ηταν οι Συμβουλες μου, ελπιζω να βοηθησα λιγακι..! ! ! 


                                                                                                        Με Αγαπη 
                                                                                                                         Κωστης Ψαθας..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου